Filter en sorteer uw mappen filteren en sorteren

Het is mogelijk omBekijk en sorteer de lijst met uwFilesop verschillende manieren door kolom zoeken.

Om toegang te krijgen tot de lijst met mappen klikt u op het tabblad "Mappen" in het linkermenu op Jarvis.

Aanpassing van kolommen om weer te geven

Door op de knop te klikkenU kunt de kolommen aanpassen die op de pagina Mappen worden weergegeven en de kolommen controleren die u wilt weergeven.

De weergave van mappen ordenen ordenen en sorteren

U kunt de weergave van uw mappen sorteren op kolom:
  1. In alfabetische volgorde op de kolommen "Naam", "Klant", "Referentie", enz. ;
  2. In chronologische volgorde op de kolom "Datum van creatie".
Klik hiervoor op deTwee fakkelsRechts van de kolomtitel.

Wanneer een sortering op een kolom wordt toegepast, valt de knop oprechts van de titel van deze kolom weergegeven.

De sortering die op een kolom wordt toegepast, wordt bewaard voor uw volgende verbindingen met uw lijst mappen.

Mappen zoeken of filteren Mappen

U kunt ook zoeken op kolom door op het kleine vergrootglas te klikkenAan de linkerkant van de kolomtitel verschijnt een zoekbalk en kunt u zoeken.

Met deze functie kunt u een map vinden of alle mappen van een bepaalde client of een bepaalde beheerder weergeven.

Een lijst met mappen exporteren en afdrukken

Op de pagina Records kunt u twee soorten exporten maken:
  1. Exporteren in CSV-formaatvia de knop via de knop. . . .
    CSV-bestanden kunnen worden geopend met spreadsheetsoftware zoals Microsoft Excel of Calc Open Office.

2. Exporteren in PDF-formaatvia de knop via de knop. . . .
Je hebt ook de mogelijkheid omDruk de huidige pagina afMet de knop. . . .

Let op:: Als een filter is aangebracht via de vergrootglasknopAan de linkerkant van de kolomtitel wordt bij export of afdrukken rekening gehouden.

Gearchiveerde bestanden bekijken

De pagina mappen geeft duidelijk de huidige bestanden weer. Als u degearchiveerde bestandenKlik gewoon op de knop met een archiefpictogram.