Exporteer een verkoop- of schatkistdagboek exporteren

Om u een beter beheer van uw Accounting biedt Jarvis u een tool waarmee u zich kunt realiserenboekhoudkundige uitvoer boekhoudkundige uitvoeringenfacturen en voorschriften vastgelegd in de software.

Zo kunt u exporterenTijdschrift beschrijving Journal of saleenTijdschrift beschrijving Journal of Treasuryop uw computer in een formaat dat compatibel is met berekeningssoftware (Microsoft Excel, Calc Open Office...).

Opmerking:De boekhoudfunctie is beschikbaar voor onze klanten.Klanten met een Premium licentie. . . . Aarzel niet om contact op te nemen met uw sales manager als u meer informatie wilt.

1. 1. De boekhoudkundige rekeningen van activiteiten instellen

Voordat u uw eerste export uitvoert, is het noodzakelijk om de boekhoudkundige rekeningen in te stellen op het niveau van factureerbare activiteiten. Hierdoor kunnen bedragen correct worden ingedeeld in de uitvoer.

Ga hiervoor naar uw accountinstellingen, in de sectie "Activiteiten" van het menu, naarVerschillende categorieën activiteiten bewerken bewerken. . . . Hiermee kunt u de toepasselijke boekhoudrekening voor elk van hen ontwerpen. Als u hulp nodig hebt bij het bepalen van de juiste boekhoudaccount, nodigen wij u uit om contact op te nemen met uw accountant of accountant.

Opmerking:Alleen gebruikers met een beheerdersprofiel in Jarvis hebben toegang tot de activiteitsinstelling.

2. Exporteer een verkoopdagboek of schatkistblad exporteren

Zodra de boekhoudkundige rekeningen van de activiteiten zijn vastgesteld, zal de boekhoudkundige export naar behoren functioneren.

1. Ga naar het tabblad Boekhouding aan het linkerkantmenu om aan de linkerkant te gaan:

U wordt doorgestuurd naar de pagina waar u export kunt maken en eerdere exporten kunt bekijken:

2. Selecteer deperiodfor which you want to make an export

3. [optioneel] Selecteer de factureringsinstelling waarvoor u wilt exporteren als u meer dan één hebt

4. [optioneel] Selecteer Valuta exporteren

5. Klik op de knop "Verkooplogboek exporteren" of op de knop "Een geldlogboek exporteren" volgens uw behoeften

'De toepassing wordt geregistreerd en er verschijnt een regel in de tabel 'Export Tracking' onderaan de pagina (deze bewerking kan meer of minder tijd duren, afhankelijk van het aantal vermeldingen dat moet worden verwerkt)

6. Klik in Export Track op de link "Download" rechts van de nieuw toegevoegde regel om de export naar uw computer te downloaden