Een boekhoudaccount toevoegen

Uw boekhoudplan, toegankelijk via uw instellingen, kan op twee manieren worden verrijkt:
  1. Automatisch voor debiteuren-, btw- of bankrekeningen;
  2. Handmatig voor anderen

Automatische toevoeging van een boekhoudrekening

Customers

Klantaccounts worden automatisch toegevoegd wanneer u een contactpersoon als klant ondertekent in een Jarvis Legal-map. Houd er rekening mee dat u op elk moment kunt houdende informatie van een klantaccount wijzigen. . . .

BTW BTW BTW BTW btw

Waar u waar u bentEen nieuw btw-tarief toevoegenIn uw instellingen wordt automatisch een boekhoudaccount van klasse 44 aan dit tarief gekoppeld.

Bank

Waar u waar u bentEen nieuwe bankrekening toevoegenIn uw instellingen wordt automatisch een boekhoudaccount van klasse 51 automatisch aan dat account gekoppeld.

Handmatige toevoeging van een boekhoudrekening

1. Ga naar Instellingen in de sectie Boekhouding > Boekhoudplan
  2. Ga vervolgens naar het tabblad van de accountklasse om bij te werken
  3. Klik op de sectie om bij te werken
  4. Klik op de knop "Een account toevoegen"Een account toevoegen
  5. Vul de accountgegevens in die u wilt toevoegen (let op dat velden gemarkeerd met een sterretje verplicht zijn)
  6. Klik op à   Opslaan