Corrigeer een proforma corrigeren

NoteAlleen gebruikers van wieProfiel Gebruikersprofiel Gebruikersprofiel Profiel GebruikersprofielHiermee kan de editie van facturen een proforma wijzigen.

Op elk moment kunt u uwproforma:
  1. Ga naar een van de tabellen met de factuur:

1. Op het niveau van het contactformulier of de pagina van de map in het tabblad Â

2. Op het tabblad tabelniveau à ¬Å"Facturen Â

2. Op de lijn van deproformato edit click on the buttonin de kolom "Acties"Acties

3. Twee opties voor het bewerken van deproformaDeze zijn beschikbaar:

1. Bewerk het document met betrekking tot aanproforma: klik op ¬Å"Zie het factuurdocument 🙂
      Opmerking: In het proforma-fase bevindt het document zich in DOCX-indeling

Het document dat is gekoppeld aan deproformaWordt geopend in een nieuw tabblad met OnlyOffice-woordverwerker OnlyOffice

2. Bewerk de algemene hoeveelheden en informatie van deproformain de software: klik op à ¬Å"Bewerken via proforma

Uitgeverproformageopend op de pagina van de internetbrowser

Aandacht:Als u de bedragen van eenproforma, ze moeten eerst worden bijgewerkt in de uitgeverproformaen deVervolgens herwinnen een document.