Bericht JarvisBox (Nextcloud) Â

Wat is het?Het synchronisatielampje van JarvisBox is groen, maar wanneer u naar de lijst met niet-gesynchroniseerde bestanden gaat, ziet u dat sommige bestanden verschijnen met het bericht "Het bestand wordt gepresenteerd in de lijst met bestanden die moeten worden uitgesloten". ".

Waarom? Waarom?De lijst van uit te sluiten bestanden wordt vastgesteld door een tekort aan de installatie van de JarvisBox. Hiermee kunnen bestanden worden verwijderd van bestanden die niet bedoeld zijn om te worden gesynchroniseerd, zoals tijdelijke bestanden (bijvoorbeeld: duplicaten van bestanden tijdelijk door bepaalde software als onderdeel van automatische back-up). U kunt op elk moment de lijst met bestanden raadplegen die u wilt uitsluiten in de JarvisBox-toepassing:
  1. Open de JarvisBox app(see article â€Å"Open de JarvisBox appvanuit het Helpcentrum)

2. Klik op detab "Instellingen"

3. Klik op de"Uitgesloten bestanden bewerken" knop

Hoe de situatie op te lossen?Er is geen oplossing te maken, zolang deze uitgesloten bestanden niet bedoeld zijn om te worden gesynchroniseerd.