Bericht JarvisBox (Nextcloud) ìÅ"Bestandsnamen met het teken ':' worden niet ondersteund op uw systeem.

Bericht JarvisBox (Nextcloud) ìÅ"Bestandsnamen met het teken ':' worden niet ondersteund op uw systeem.

Wat is het?

Het synchronisatielampje van JarvisBox is rood en wanneer u de JarvisBox opentBestandsnamen met het teken ':' worden niet ondersteund op uw systeem.🙂 🙂 🙂 🙂

Waarom? Waarom?

Er is een bestand of map waarvan de naam het dubbele symbool ":" bevat (voorbeeld: "bestand: 2021.pdf"). De JarvisBox synchroniseert dit bestand niet correct.

Hoe de situatie op te lossen?

Het relevante bestand of de relevante map moet worden hernoemd:
  1. Lees het volledige bericht, inclusief het relevante bestand en de submap JarvisDrive met geblokkeerde bestanden of mappen

2. Aanmelden bij JarvisDrivevia de software in de internetbrowser, of toegang tot deJarvisBox directoryop uw computer

3. Naar de subdirectory gaanbevatten blokkerende bestanden/mappen blokkeren

4. Naam wijzigen naam wijzigen naam naam wijzigen wijzigenBestanden/mappen blokkeren om de punt(en) te verwijderen

Hoe kunnen we voorkomen dat dit opnieuw gebeurt?

Vermijd het gebruik van speciale tekens in de naam van uw bestanden en wijzig de naam van bestanden die naar u zijn verzonden als ze specifieke kenmerken bevatten.

Zie het artikel voor meer informatie voor meer informatieBest practices voor JarvisDrive en JarvisBoxvan het Helpcentrum.