Maak verbinding met JarvisDrive en installeer de JarvisBox (Nextcloud)

Maak verbinding met JarvisDrive en installeer de JarvisBox (Nextcloud)

De verbinding met JarvisDrive en de JarvisBox wordt geïnstalleerd tijdens uw instellingssessie of tijdens uw eerste verbinding met JarvisDrive. Het is niet nodig om het opnieuw te doen elke keer dat u verbinding maakt met Jarvis.
Hieronder vindt u links naar artikelen om verbinding te maken met JarvisDrive of de JarvisBox te installeren:
  1. Verbinding maken met de schijf
  2. Installeer JarvisBox installerenOp pc op pcofop Mac
  3. Installeer JarvisBox op mobiel en tablet