Webapplicatie instellen op Android vanuit Chrome vanuit Chrome

Webapplicatie instellen op Android vanuit Chrome vanuit Chrome

Hieronder hebt u toegang tot alle Jarvis Legal-functies op een Android-mobiel apparaat vanuit Chrome.
Ik zal terugkomen

1. 1. Maak verbinding met de Jarvis-webapp vanuit Chrome:

• OpenChrome
  • Typ de URL in:Secure.jarviscloud.com
  • Voer uw inloggegevens in
  • CheckOnthoud mijAls u wilt dat Google Chrome uw inloggegevens in het geheugen bewaart
  • Klik op Klik op Klik opAanmelden
Ik zal terugkomen

Ik zal terugkomen
  • U bent nu verbonden met de webapplicatie

2. JarvisDrive verbinden via de webapp via de webapp

Ik zal terugkomen
Als u toegang wilt tot uw documenten vanuit de webapp, verbindt u uwJarvisDrive voor JarvisDrive:

• Klik op deMenu met 3 witte balken
  • Klik op Klik op Klik opJarvisDrive voor JarvisDrive
Ik zal terugkomenIk zal terugkomen

Ik zal terugkomen
Ik zal terugkomen
  • Uw mappen worden weergegeven

3. Een snelkoppeling maken op het beginscherm

• Plaats jezelf op je plaats op jeDashb Dashboard(of op een andere pagina van Jarvis als u de voorkeur geeft aan een andere pagina die u bezoekt door op de snelkoppeling te klikken)
  • Klik rechtsboven op uw Chrome-pagina op deKnoop met de drie kleine stippen
Ik zal terugkomen

Ik zal terugkomen
  • Klik op Klik op Klik opToevoegen aan het beginscherm
Ik zal terugkomen
Ik zal terugkomen
  • Klik op Klik op Klik opAdd
Ik zal terugkomen
Ik zal terugkomen
  • De snelkoppeling bevindt zich op uw scherm
Ik zal terugkomenIk zal terugkomen

Ik zal terugkomen

4. Wat is het verschil tussen webapplication en JarvisBox op mobiel?

De webapplicatie geeft toegang tot alle functies van Jarvis. Met andere woorden, door het te installeren, kunt u due diligence invoeren via uw mobiele telefoon, uw documenten raadplegen,...

De aanvraag die geeftToegang tot uw JarvisBox(ontlaadbaar vanaf)Play Store), staat alleen het beheer van uw documenten toe. Dankzij het kunt u onderdelen toevoegen aan uw e-mails of vice versa van de e-mails die u ontvangt.