Wat doet de ontvanger van mappen of bestanden vanuit JarvisDrive (Nextcloud)?

Wat doet de ontvanger van mappen of bestanden vanuit JarvisDrive (Nextcloud)?

1. 1. Ontvangst van een e-mail waarmee hij toegang heeft tot gedeeld element

Wanneer uEen element delen op JarvisDriveEen e-mail met de naam van het gedeelde item wordt verzonden naar de ontvanger van het aandeel (voorbeeld hieronder). Deze e-mail bevat:

• de naam van de spreker
  • de naam van het gedeelde element de naam van het gedeelde element
  • een koppeling om toegang te krijgen tot gedeeld element
Opmerking:Spaties voor het bekijken van gedeelde elementen zijn toegankelijk via beveiligde URL's (URL https://...)

Door op de link te klikken wordt de client doorgestuurd naar een ruimte om toegang te krijgen tot gedeelde elementen.

Weergave van de toegangspagina voor gedeelde items voor de ontvanger:

2. Gevallen waarin de optie Bestandsdept is aangevinkt

Als u de optie hebt aangevinktBestands drop (alleen over), de ontvanger van het delen:

• zal niet zien wat er op het repertoire staat.
  • U kunt alleen documenten deponeren. De documenten worden opgenomen in de gedeelde map.
Weergave van de toegangspagina voor gedeelde items voor de ontvanger:

3. Wanneer de optie Beschermen door wachtwoord is ingeschakeld

Als u de optie hebt aangevinktBeschermen met een wachtwoordVervolgens ontvangt u een wachtwoord, ontvangt de ontvanger van het delen van items het wachtwoord per e-mail.

Door op de link in de andere e-mail te klikken (zie punt 1) komt deze keer op een tussenpagina waarin hij hem wordt gevraagd het wachtwoord in te voeren.

Weergave van de toegangspagina voor gedeelde items voor de ontvanger:

NB: als u de optie inschakeltEen vervaldatum opgevenOf als u besluit het item niet te delen, wordt de ontvanger niet op de hoogte gebracht.