TONI, een ongekende innovatie in LegalTech

TONI: je zult er niet meer zonder kunnen

De TONI module (de Jarvis AI) is een betaalde extra module. Om u te abonneren op deze module kunt u contact opnemen met onzecommerciële dienst commerciële dienst. . . .

Op basis van de professionele API's van OpenAI heeft Jarvis zich ontwikkeld"TONI" een super AI-gebaseerde assistent die dagelijks aan al uw verzoeken kan voldoenAl dan niet legaal. TONI kan bijvoorbeeld e-mails voor u afwijzen, tekstmarketing voor uw website of sociale netwerken definiëren, enz. De use cases zijn eindeloos!

Waarom is dit zonder precedent voor professionals in de rechten?
  1. Ten eerste omdatJarvis is de eerste firm management software die deze AI integreert.
  2. Ten tweede, omdatOpenAI GPT-3.5 Turbo en GPT-4 a fortiori zijn niet toegankelijk voor het grote publiekHet kan alleen worden geconsumeerd via toepassingen van derden zoals Jarvis.
  3. Ten derde omdat deDiensten via OpenAI API API'svangaranties inzake vertrouwelijkheid en gegevensbeschermingDeze zijn niet beschikbaar voor ChatGPT in consumentenversie.
  4. Ik zal terugkomenTot slot, omdatMet Jarvis kunt u ook uw eigen promptbibliotheek instellen(d.w.z. uw vragen die naar TONI zijn verzonden) om de kwaliteit van de antwoorden van deze nieuwe assistent bij te werken en te verfijnen.