Toegang tot parameters

Om toegang te krijgen tot uw instellingen, klikt u op uw initialen of foto rechtsboven.
Klik vervolgens op "Parameters"Om toegang te krijgen tot het.

U kunt al uw gegevens vinden die u kunt aanpassen.

De menu's die links onder "Mijn profiel" worden weergegeven, kunnen variƫren afhankelijk van de rechten die door de beheerder zijn ingesteld (beheerder, medewerker, medewerker...) of geabonneerde modules.