Ontwerp een partij of gerelateerd contact als actief of inactief of inactief

Ontwerp een partij of gerelateerd contact als actief of inactief of inactief

Om een duidelijke en veelzeggende boom van de gerelateerde onderdelen en contacten van een bestand te hebben, is het mogelijk om deze gerelateerde onderdelen of contacten als actief of inactief te ontwerpen.

In stap "2 - Delen van het formulier voor het maken / wijzigen van een bestand en in het bestand "Delen bewerken" is niet inactief in een bestand zal niet inactief zijn in een bestand niet inactief. niet automatisch in een andere).

Deze knop is alleen beschikbaar voor partijen of gerelateerde contactpersonen, omdat een klant niet inactief kan worden gemaakt op een bestand.

Wanneer een gekoppelde contactpersoon (van een client of onderdeel) inactief wordt weergegeven.

Wanneer een spel inactief wordt weergegeven, danOp de bestandspagina wordt de informatie grijs weergegeven, een label "Inactief"Contacten met betrekking tot deze partij worden standaard inactief gemaakt (maar kunnen opnieuw worden geactiveerd).

Ten slotte kunnen de inactieve gekoppelde contactpersonen van de klant niet worden geselecteerd als factureringscontactpersoon.