Maak een afspraak in een agenda

Om een nieuw evenement sinds de agenda te maken, 2 methoden:
  • Klik direct op de kalender op de kwekerij
  • Klik op de knopEen gebeurtenis toevoegen

Zodra u een van beide methoden hebt gekozen om een gebeurtenis te maken, verschijnt het onderstaande venster.

Vul de velden in en klik opRegister

Uw evenement wordt gemaakt.

Zoek het in uw agenda; als u eroverheen vliegt, ziet u de details van de gebeurtenis verschijnen.

Deze afspraak is nog steedsbewerkbaar en verwijderbaar. . . . U kunt ook als eentaskdeOmzetten naar factureerbare activiteiten. . . .