Jarvis - Nieuwe releases voor mei 2022

Nieuwe functionaliteiten

Filter toevoegen aan de pagina

Sinds een recente update zijn er nieuwe kolommen verschenen op de pagina ìÅ"Verordeningen follow-up: Factuurnr. Deze kolommen worden gedetailleerd beschreven wanneer een verordening is gekoppeld aan een factuur.Een update naar mei 2022 voegde filters toe die overeenkomen met deze drie nieuwe kolommen. Nu kunt u regelgeving filteren op factuurnummer, klant en/of map.

Verbeteringen Verbeteringen

Actie     🙂 ¬ Â

Op facturen van vergoedingen in status à ¬Å"A payà  ¬Å"Zie regelgeving" Zie voorschriften   ¬Å"Een verwijzing naar de verschillende bijbehorende voorschriften en beletteringsdata. Deze actie is ook toegevoegd aan het verstrekken van rekeningen.

Vermogen om evenwichtswaarden te verstrekken in de velden  à Â

Tot nu toe kon het veld alleen gehele getallen bevatten. Nu kunt u ook fatsoenlijke nummers invullen - bijvoorbeeld kilometerkosten.

à ¬Å"Taken" in Instellingen

Visualisatie van activiteitsbeoordelingen in de widget  à    🙂

Factuurstatuslabels in de zoekbalk

Vouw het filterpaneel na het klikken op de knop

Bij het toevoegen van een bijlage aan een nieuwe e-mail wordt de map van het betreffende bestand standaard voorgesteld

Toevoeging van een pellet die het aantal actieve timers aangeeft