Jarvis - Nieuwe producten van de zomer 2022

Nieuwe functionaliteiten

Nieuwe inlogpagina voor Jarvis

We hebben een nieuwe, ergonomische en gastvrije verbindingspagina ontworpen. Aan de rechterkant van deze pagina kunt u met een regelmatig bijgewerkte invoeging op de hoogte zijn van Jarvis, aankomende evenementen, partnerschappen opgezet, enz.

Verbeteringen Verbeteringen

Herontwerp van de pagina met documentsjablonen

De pagina Documentmodellen in Instellingen (Beheerdersprofiel vereist) is beoordeeld op het gebied van ergonomie: filterbare kolommen, vereenvoudigde creatie/importeren vensters en gestandaardiseerde knoppen. Daarnaast zijn er twee nieuwe kolommen toegevoegd: de kolom "Taal" en de kolom "Formuliernaam" om u te helpen uw modellen beter te identificeren en te ordenen. Dit was belangrijk voor degenen onder u met een breed scala aan documentsjablonen.

Facturen downloaden (pdf) en/of proforma (docx)

Velen van u moeten uw factuurprojecten (proforma) nog afdrukken om ze te laten beoordelen en valideren door uw medewerkers of bestandsbeheerders. In feite hebben we de functie "Download" op de pagina Facturering>Facturen verbeterd zodat u ook proforma's (in Word-indeling) kunt downloaden en indien nodig afdrukken.

Informatie over bepalingen die bruikbaar zijn in een vergoeding forma

Voor degenen onder u die een aanzienlijk aantal bepalingen gebruiken voor een enkele client of map, hebben we meer details toegevoegd in de proforma-editor in het blok "Gebruik een bepaling" blok. Het verschijnt nu in dit blok voor elk van de beschikbare leveringsfacturen hun factuurnummer, hun datum en hun mogelijke bijgevoegde bestand. Hiermee kunt u de bepalingen die u wilt gebruiken in uw tariefproforma's (bijvoorbeeld de oudste eerst).

Herontwerp van rapportage Lijst met facturen

In het menu Rapportages toont het rapport Factuurlijst alle informatie met betrekking tot facturen met meerdere bestanden. Hiermee kunt u filteren op een van de elementen van de factuur, zoals de naam, referentie of beheerder van een van de bestanden die onder de factuur met meerdere bestanden vallen. Bovendien is er, net als op andere pagina's, een knop rechtsboven in de lijst waarmee u de kolommen van uw keuze kunt weergeven.

Bedrag van de voorzieningsbalans

Wanneer u nu een tegoed (gedeeltelijk of annulering) op een voorzieningsfactuur.

Ik zal terugkomen

Toevoeging van tijd om vanuit een proforma te vliegen

Vanuit de proforma-editor, wanneer u een tijdactiviteit aan de vlieg toevoegt, als deze activiteit een waarde "Werkte tijd" heeft (vgl. Parameters>Standaardactiviteiten - ), dan wordt de gewerkte en gefactureerde tijd automatisch toegevoegd bij het invoeren van de activiteit in de proforma.

Bugresolutie Bugresolutie Bugresolutie

- De knop "PJ vanuit JarvisDrive" is opnieuw actief in het bewerkingsvenster van een nieuwe e-mail vanaf het tabblad Mails van een map Mails van een map
- De weergave van aanpasbare datumvelden in de contactbladen is gecorrigeerd
- De weergave van de naam van de bestandsbeheerder in de bestandsbladen is gecorrigeerd
- bakens met betrekking tot een deel met inbegrip van een apostrof (bijv. Rechter van instructie) zijn weer actief