Uw klant heeft zijn persoonlijke ruimte. Het vindt in zijn klantenportaal alle bestanden die u ermee hebt gedeeld.
- De bestanden/mappen die u met de client hebt gedeeld, zijn niet door de client uit te schakelen
- De client kan de gewenste bestanden downloaden om ze te bewerken
- Eenmaal gewijzigd kan het bestanden storten die vervolgens direct in uw schijf worden gedropt
- Het kan nieuwe documenten toevoegen die ook in uw schijf worden gedumpt
- U wordt per e-mail op de hoogte gebracht wanneer uw klant nieuwe documenten indient. . . .
Uw klant wordt per e-mail op de hoogte gebracht wanneer u nieuwe documenten deelt:
Uw klant wordt per e-mail op de hoogte gebracht (als u dit wilt melden) wanneer u de toegang tot het klantenportaal sluit: