Fouten in Jarvis Drive identificeren en oplossen (Nextcloud)

Fouten in Jarvis Drive identificeren en oplossen (Nextcloud)

Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met Jarvis Drive-functies.

Hieronder vindt u tips om u te helpen de problemen op te lossen. Indien nodig staat onze klantenservice tot uw beschikking om u te helpen.

Ik kan geen directory vinden in Jarvis Drive

Wat is het?U gaat naar uw JarvisDrive maar vindt geen bepaalde directory.

Waarom? Waarom?Deze map wordt niet of niet langer met u gedeeld, of, als het een map van een clientrecord is, deze is niet correct gemaakt wanneer het betreffende bestand is gemaakt.

Hoe de situatie op te lossen?
  1. Controleer of u goed zit in de aandelen van de directory.

1. Identificeer deeigenaar van de directory eigenaar van de directory. . . . Dit is ofwel de persoon die het heeft gemaakt als het een eenvoudige map is (niet gekoppeld aan een clientrecord) of de beheerder van het record als het een map is die is gekoppeld aan een bestand is (niet gekoppeld aan een clientrecord) of de beheerder van het record als het een clientrecord is gekoppeld)

2. Vraag deze gebruiker om u te vertellen of u goed in de aandelen zit en zo niet,Toevoegen aan aandelen toevoegen

2. Als u goed bent in de directory-aandelen, maar deze niet vindt in JarvisDrive:

1. Als dit de map van een bestand is: Controleer of de map van het bestand automatisch is gemaakt

1. Ga naar de pagina Klantbestand

2. Klik op het tabblad "JarvisDrive" dat verschijnt op het blad Klantbestand

3. Als de foutmelding "JarvisDrive niet-bestaande map"Klik op de knop "Maken" en informeer vervolgens de klantenservice om ervoor te zorgen dat dit niet opnieuw gebeurt

Sans titre.png

4. Als dit een andere foutmelding is, neem dan rechtstreeks contact op met de klantenservice (zie hieronder).

2. Als het een eenvoudige map is (niet gekoppeld aan een klantbestand): Neem contact op met de klantenservice (zie hieronder).

Bericht "Bestand niet gevonden"

Wat is het?U klikt op het tabblad "JarvisDrive" van een map en in plaats van de map die is gekoppeld aan de map en de inhoud ervan weer te geven, ziet u het bericht "Bestand niet gevonden".

Waarom? Waarom?U bevindt zich niet langer in de ontvangers van de directorydeling of de map van het bestand is hernoemd, waardoor de koppeling tussen de map in Jarvis en de map Jarvis Drive wordt verbroken.

Geen paniek: De directory, de juiste documenten en uw ranking zijn er altijd. Je kunt ze niet zien, maar het is mogelijk om de situatie te herstellen.
  1. Identificeer demanagerin de lijst vanLuidsprekers Luidsprekersvan de Dossier

2. Vraag het aan deManagerom u toe te voegen aan de aandelen van de map die via JarvisDrive aan de map is gekoppeld.

Hiervoor moet de bestandsbeheer:

1. Naar deJarvisDrive voor JarvisDrivethrough the left menu of the software

2. Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoekende map van de map door de naam van de map in de zoekbalk in te typen

3. Zodra de directory is gevonden klikt u op deaandelen van aandelen

4. Typ uw naam in het veld "Naam of e-mailadres..." en selecteer deze vervolgens in de rollijst

Als u hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice (zie hieronder).

Neem contact op met de klantenservice

Als u hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservicevia formulier via formulier via formulier via het formulieror by email to <supportfr@jarvis-legal.com>.Om aanvragen voor Jarvis Drive of Jarvis Box te verwerken, stuurt u de volgende informatie:
    1. Schermopname van de foutmelding die zich voorgedaan maken

2. De bestandsnaam en/of referentie van het betreffende bestand

3. De naam van de beheerder van het bestand

4. De map-ID, weergegeven in de URL