Een nieuwe serviceaanvraag maken

De module Service by deurwaarder is een extra betaalde module. Om u te abonneren op deze module kunt u contact opnemen met onzecommerciële dienst commerciële dienst. . . .

Een nieuwe serviceaanvraag maken:
  1. Ga naar het Parapheur menu en vervolgens naar het tabbladBetekenis gerechtsdeurwaarder

2. Klik op de knop "New request" and select the option "Betekenis gerechtsdeurwaarder"

Zoek de elementen met betrekking tot uw verzoek om service:

-File: het dossier van het verzoek om dienst te vermelden
-Ontvangers van de aanvraag: vul het deel of delen van het bestand in die de ontvangers zijn van het verzoek om dienst.
Het postadres op de ontvangersrecord moet correct worden ingevoerd omdat het degene is die wordt gebruikt voor service.
-Document dat moet worden weergegeven: kies het document dat rechtstreeks vanuit uw Drive wilt weergeven ("Import naar Jarvis Drive") of selecteer een lokaal document op uw station dat wordt geïmporteerd in de Drive ("Importeer naar Jarvis Drive").
-Mandaat Mandaat: kies het mandaat rechtstreeks vanuit uw Drive ("Import naar Jarvis Drive") of selecteer een lokaal document op uw station dat wordt geïmporteerd in de Drive ("Importeer naar Jarvis Drive").
-Deadline voor service: de gewenste termijn voor de dienstverlening te verstrekken
-Commentsopmerkingen geven over het verzoek om dienstverband