Een klantgeheim maken in de app Inleiden

1. Het klantgeheim creëren

1. Klik in het menu van de "JarvisDrive" die in Azure is gemaakt, klikt u opCertificaten en geheimen

2. Klik op Klik op Klik opNieuwe geheime klant

3. Geef het geheim eendescriptionen eenDatum van het verstrijken van de vervaldatumtot 24 maanden tot 24 maanden tot 24 maanden

4. Klik op de knopAdd

2. Kopieer de lange code die wordt weergegeven in de kolom "Waarde" van de pagina "Geheime klanten" en sla deze op naar een beveiligde locatie. Deze informatie moet aan Jarvis worden meegedeeld

âå¡â âLet op: Let op:Zodra u de pagina verlaat, kunt u deze code later niet meer herstellen