Een klant uitstellen als actief of inactief of inactief

Om een duidelijk beeld te hebben van de betrokken partijen bij uw bestanden, is het mogelijk om uw klanten als actief of inactief op een bestand te ontwerpen.

in destap "2 - Delen" van het formulier voor het maken/wijzigen van een bestandin demodaal "Bewerk de onderdelen",aActieve / inactieve knopHiermee kunt u met één klik ontwerpen destatusclients in het bestand (NB: een client die inactief is in het ene bestand, bevindt zich niet automatisch in een ander bestand).

Wanneer een client inactief is, dan op de bestandspagina,De informatie wordt grijs weergegeven en een "Inactief" label wordt weergegeven. . . .

Activiteiten en facturering

Als er nog een aantalactivities to be chargedin het bestand kan de client worden doorgegeven aan Inactive, maarEr wordt een bericht weergegeven wanneer u met de muis over de knop Actief / Inactief beweegtom u te informeren om u te informeren"Let op: het bestand bevat niet-gefactureerde activiteiten met betrekking tot deze klantÂ".

• Op bestanden met één klantwanneer de cliënt is overgedragen aan Inactive,de toevoeging van activiteitenop het bestand enhet aanmaken van een proforma-bestandZij zijnMeer mogelijk(de knoppen)"Nieuwe activiteit" en "Proforma map" zijn niet langer aanklikbaaren demap wordt niet meer weergegeven in de lijst "Map" wanneer u op de knop "+" in de bovenste balk klikt)

1. Op bestanden met meerdere klanten:
    • Wanneer alle klanten inactief zijn geweesten deActiviteiten toevoegen aan de mapen demaken van een proforma-bestandZij zijnMeer mogelijk(de knoppen)"Nieuwe activiteit" en "Klantdistributie" zijn niet langer aanklikbaarende map verschijnt niet meer in de lijst "Vouwen" met de klik op de knop "+" in de bovenste balk)
    • Wanneer een of meer klanten inactief zijn geweest, maar een of meer actieve clients in het bestand blijven staan,Inactieve klanten verschijnen niet langer in het venster Klantdistributieen deGemeenschappelijke activiteiten worden gedeeld tussen actieve klanten. . . . Als een klantopnieuw geactiveerden dede activiteiten die het bestand gemeen hebben, worden allemaal gedeeld tussen de actieve clients van het bestand(d.w.z. de cliënt die actief is na de totstandkoming van activiteiten).

Activiteiten toevoegen vanuit een contactpersoon

Zodra uw klant eenmaal uw klant eenmaal eenmaal uw klantgeactiveerd op een of meer bestandenJe kunt niet meerAddvan de aanbieding van de klantactiviteiten met betrekking tot gerelateerde bestanden.

Overdracht van activiteiten

Deoverdracht van activiteiten van het ene bestand naar het andere bestand(Groepacties > Overdracht naar een ander bestand),is nietniet niet nietmogelijk mogelijk mogelijk mogelijk mogelijkaan: aan:
  • debestanden met één klant waarop de client is doorgegeven aan Inactief
  • demulti-client bestand waarop alle klanten inactief zijn geweest

Als de gebruiker activiteiten overdraagt naar een bestand met meerdere klanten waarop meerdere clients inactief zijn geweest, maar een of meer actieve clients in het bestand blijven staan,overgedragen activiteiten worden alleen toegewezen aan actieve klanten.. . . .

Klantportaal

Wanneer een client inactief is gemaakt op een bestand,delen van het bestand via deKlantenportaal is uitgeschakeldmaar kan zijnhandmatig opnieuw geactiveerd. . . .