Een JarvisBox-sneltoets maken in zijn bibliotheek (pc)

Once onceUw Jarvis Box geïnstalleerd op uw pc, u kunt een snelkoppeling maken om toegang te krijgen tot uw JarvisBox vanuit uw bestandsverkenner:
  • Open je open jeFile Explorer
  • Klik op Computer
  • Voer uw schijf in (C:) in (C:)

• Klik op Klik op Klik opUsers(of Gebruikers als uw menu's in het Engels zijn)

• Klik op de naam van uw sessie (het draagt meestal uw naam)

• Zoek deJarvisBox map
  • Maak eenright clickHet contextmenu openen om het contextmenu te openen

• Plaats de cursor overOpnemen in de bibliotheek
  • Klik op Klik op Klik opEen nieuwe bibliotheek maken

• Zoek de creatiebibliotheek in de linkerkolom van uw bestandsverkenner.