e-Parapheur - Meldingen

In het menuParameters > MeldingenGebruikers kunnen de meldingen instellen die ze willen ontvangen wanneer acties worden uitgevoerd op een Parapheur-verzoek (al deze meldingen zijn standaard allemaal ingeschakeld):
  1. Wanneer een reactie achterblijft
  2. Wanneer een verzoek wordt gedaan om te "correcteren" zonder dat de gebruiker degene is die het moet corrigeren
  3. Wanneer een aanvraag wordt gewijzigd
  4. Wanneer een toepassing wordt gemaakt
  5. Wanneer een aanvraag definitief gevalideerd wordt gevalideerd
  6. Wanneer een aanvraag intermedisch wordt gevalideerd
  7. Wanneer een verzoek "correct" is en de gebruiker degene is die het moet corrigeren