Documenten delen via het klantenportaal en de Classic JarvisDrive

Documenten delen via het klantenportaal en de Classic JarvisDrive

De toegang tot de portal is nu geopend en uw klant heeft het wachtwoord gedefinieerd om toegang te krijgen tot hun ruimte. U kunt documenten met hem delen.

A. Documenten delen Documenten delen

1. Ga naar de pagina van deJarvis Drive. . . .
  2. De lijst met uw mappen wordt weergegeven, pas op dat u niet kunt delenalleen documenten uit de bestanden waarvoor u toegang hebt verleend bij het maken van het klantenportaal. . . .
  3. Deel het document door op de "..." of op het pictogram delen te klikken en op "detail". U kunt een map of een of meer bestanden in de map delen.
  4. Klik op de sectie "Delen" en voer de eerste letters van uw contactpersoon in (de laatste moet intuïtief verschijnen)

B. B. Opties voor delen definiëren definiëren definiëren

1. Standaard kan uw contactpersoonbewerken (bewerken) en storten (delen)documenten van het portaal naar uw Jarvis Drive
    2. Als u het selectievakje uitschakelt, wordt de klant alleen-lezen en kan hij geen documenten in uw schijf plaatsen.
    3. De klant kan de documenten die u met hem deelt niet verwijderen.

C. Niet langer een specifiek bestand of map delen

1. Niets kan eenvoudiger zijn, ga naar het betreffende bestand of de betreffende map en klik op "Delen delen".
    2. Het bestand/repertoire verdwijnt dan uit het clientportaal en er is geen toegang meer.