Abonneren op een Microsoft SharePoint-abonnement

Belangrijk - Belangrijk - Belangrijk - Belangrijk - Belangrijk -Dit artikel gaat over de eigenaren van de nieuwe JarvisDrive-module: de "JarvisDrive 365". Voor meer informatie over deze module bezoek onzewebsiteof maak een afspraak met decommerciƫle dienst commerciƫle dienst. . . .

Belangrijke informatie over het Microsoft-abonnement
  1. Het gekozen abonnement moet de SharePoint-module bevatten
  2. If you want your subscription to include Office applications on your computer (Word, Excel...), select a subscription with "Office app desktop versions"
  3. U moet zoveel licenties kopen bij SharePoint als actieve gebruikers in Jarvis

U hebt de mogelijkheid om een Microsoft 365 Business-abonnement (1) aan te schaffen, dat meerdere toepassingen (kantoortoepassingen, Outlook...) of een SharePoint-aanbieding alleen (2).

1. 1. Abonneren op een Microsoft 365 Business-abonnement

1. Meld u aan bij de Microsoft-site op de pagina Microsoft 365 Business-abonnementen (Klik hier)

2. Verkiezing van een abonnement kiezen

Let op: Let op:Het abonnement moet de SharePoint-module bevatten

3. Klik op de knopKoop nu nu

4. Uw abonnement instellen en afronden (aantal licenties, verzamelmodus...)

2. Abonneren op een SharePoint-aanbieding

1. Meld u aan bij de Microsoft-site op de pagina online aanbiedingen van SharePoint (Klik hier)

2. Kies een offerte en klik op de knopKoop nu nu

3. Uw abonnement instellen en afronden (aantal licenties, verzamelmodus...)