Aanmelden bij JarvisDrive

Om toegang te krijgen tot deJarvisDrive voor JarvisDriveActiveer vervolgens de synchronisatie van uwJarvisBox, de onderstaande instelling is vereist.
Zodra de Jarvis Drive is ingesteld, hoeft het niet elke keer dat u verbinding maakt met Jarvis opnieuw te doen.

1. 1. Toegang tot uw instellingen openen

• Klik op uwinitialen initialen initialenof uwphototop right
  • Klik op Klik op Klik opParameters

2. Wachtwoord vergeten?

• In het inzetstukSecurity, klik op de knop , klik op de knopShowVoor de voorkant van deJarvisDrive / JarvisBox

• Het onderstaande venster verschijnt:Selecteer uw wachtwoordenkopieer het kopiĆ«ren

3. Toegang tot en verbinding maken met JarvisDrive

• Klik op het tabbladJarvisDrive voor JarvisDrivein de linker zijbalk
  • Vul uw e-mailadres in(dezelfde die u gebruikt om verbinding te maken met Jarvis)
  • Plak het wachtwoord plak het wachtwoordin het inzetstukSecurityvan uwparameters

Uw schijf is nu toegankelijk. U kunt uw installatie installerenJarvisBoxOp verder opPc pc pc pcofMac. . . .